Tempting

 

Heii,Nå erjeg hos kusina mii og vi koser oss med jordbær.. Vi skal se på en film etterpå. Vi får se å velge hvem film vi skal se på da!

Kort om dagen i dag: I dag fikk jeg ikke skrevet så mye om dagen :P Men jeg kan jo skrive det kort nå i dag har jeg vært på skolen og har hatt på meg Capsen min jeg hadde bestilt (de har kommet) Og det var faktisk ikke bare jeg som hadde på meg den alle tok den fra meg osv.. haha ,men samma det -de lånte den og hun derre 49 cent=(Emmelove.blogg.no )-hun leika seg med den (haha) neida hun lånte den også Emme!-,men husk jeg er 51 cent og jeg er viktigere (haha) samma det trokke dere kjønte noe av det vi bare kødder med hverandre jaja og på slutten av dagen fikk jeg bursdaginvitasjon av Diana! Vi skulle kle oss som kjendiser osv.. kl 17-22! Lurer på hvordan det skal gå (haha)Bildet er ikke tatt av meg! Fra Weheartit..

 

-Hva gjør du nå?

 

 


  2 kommentarer på "Tempting"

Postet av: Lisee
Kjempefint bilde og blogg!
27.mai.2011, 21:56
Postet av: EwLL
Tnaa takk lisee!
30.mai.2011, 15:51
URL: http://www.ewll.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Hei, jeg er en jente på 13 år. Som liker å blogge om hverdagen. Jeg liker også å lese blogger, På fritiden min Liker jeg å være med Venner, Slappe av , Shoppe ,spille håndball osv....


Arkiv


Juni 2011
Mai 2011
April 2011


Kategorier


 • » Blogg


 • Linker


  blogg.no
  Få din egen blogg!

  Design


  Designet er laget av Katrine.

  hits